Accord își consolidează poziția pe piața de Oncologie

Activă în România de la începutul anului 2016, Accord Healthcare SRL vizează extinderea portofoliului de produse și consolidarea poziției pe piața de Oncologie.

Accord Healthcare SRL este divizia din România a companiei Accord Healthcare, parte a Grupului Intas, una dintre cele mai puternice companii private din India, cu o cifră de afaceri anuală de peste un miliard de dolari.

Unul dintre obiectivele companiei pentru România este să devină unul dintre furnizorii preferați de către spitalele și farmaciile din țară. “În prezent, compania Accord înregistrează rezultate foarte bune la nivelul Europei, unde deținem, pentru toate moleculele pe care le comercializăm, o cotă de piață de circa 30%. Având aceste premise foarte puternice, putem spune că obiectivul nostru este să ajungem în următorii 3-5 ani și în România la cifre similare”, a declarat Daniel Bran, directorul general Accord România.

Potrivit planurilor de dezvoltare, portofoliul Accord va depăși 3.000 de produse în 2017. O parte dintre produsele noi ce vor fi lansate în acest an sunt din domeniul antiretroviralelor, dar și medicamente destinate celor cu infertilitate.

Cine este Accord Healthcare Ltd?

Accord Healthcare este divizia internațională a Intas Group, companie aflată în top 10 pe piața farmaceutică din India. Accord este o companie farmaceutică tânără și dinamică, implicată în dezvoltarea, producția și distribuția de medicamente pe mai mult de 70 de piețe la nivel mondial. Compania Accord este activă pe piața din Marea Britanie de peste 10 ani, unde livrează 80 de milioane de cutii de medicamente pe an. Portofoliul Accord este focusat pe produse complexe cu cerințe tehnologice și clinice superioare și numără în prezent peste 7.000 de produse. Accord Healthcare a lansat primul biosimilar în ianuarie 2015, oferind pacienților aflați în tratament cu filgrastim o alternativă cu o serie de beneficii semnificative. Această lansare reprezintă primul produs biosimilar prezent pe plan european, dezvoltat și fabricat de un producător indian. Intas are cel mai mare portofoliu de biosimilare din India și este prima companie farmaceutică din India care a lansat produse biosimilare în UE. Compania a primit recent distincția „Compania Globală a Anului 2016” și „Compania Anului EMEA 2016” în cadrul Generics & Biosimilars Bulletin Awards. Acestea sunt cele mai importante distincții acordate companiilor de generice din lume.