Caravana de Hemofilie vine în orașul tău

Orașele în care veți întâlni Caravana de Hemofilie sunt București, Timișoara, Iași, Suceava, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Cluj-Napoca, Târgu Mureș și Constanța.

Vreți să vedeți ce înseamnă hemofilia sau să învățați cum să o țineți sub control astfel încât să nu vă mai confruntați cu sângerări? Medicii hematologi și bolnavii vă vor răspunde la întrebări în cadrul unor întâlniri care vor avea loc, până în decembrie 2019, în mai multe orașe din țară.

Caravana de Hemofilie este organizată de Asociația Națională a Hemofilicilor din România (ANHR) și Asociația Română de Hemofilie (ARH). Misiunea caravanei este de a explica oamenilor că au dreptul la tratament și că acesta există, astfel încât să se atingă sopul asumat încă din 2017 – ”Zero sângerări”. Cele două asociații sunt ajutate de echipe medicale din București și Timișoara, coordonate de prof.đr. Daniel Coriu și prof.dr. Margit Șerban.

Orașele în care veți întâlni, începând din această lună, Caravana de Hemofilie sunt București, Timișoara, Iași, Suceava, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Cluj-Napoca, Târgu Mureș și Constanța. În București, lansarea Caravanei va avea loc sâmbătă, 17 noiembrie, la Grădina Floreasca – Salon (Blvd. Mircea Eliade nr. 16), începând cu ora 10.00.

Pentru mai multe informații legate de parcursul Caravanei de Hemofilie în celelalte orașe puteți intra pe https://www.facebook.com/caravanadehemofilie/.