Cel mai bun remediu pentru infecțiile virale respiratorii este prevenția

prevenția boli respiratorii

Prevenția, cel mai bun remediu: Tonicul Apicol (APIFITO-TONIC, NR.01), produs la Mânăstirea Nera, are efecte unice asupra sănătății organismului.

Odată cu schimbările rapide și neprevăzute în actuala criză a noului coronavirus, atât persoanele cu un sistem imunitar scăzut, cât și cele care au o stare de sănătate bună ar trebui să apeleze la soluții sigure și eficiente pentru sănătatea lor. Specialiștii atrag atenția că prevenția este cel mai bun remediu pentru infecțiile virale respiratorii.

Tonicul Apicol (APIFITO-TONIC, NR.01), produs la Mânăstirea Nera, are efecte unice asupra sănătății organismului. ”Am creat acest produs unic cu acțiuni complexe în organism, printre care și menținerea sănătății în fața acțiunii virusurilor din mediul înconjurător, prin  proprietățile puternic antivirale, alăturând, într-o manieră proprie, propolisul integral, dar și alte produse naturale cu caracteristici antimicrobiene”, declară inginer chimist Sorin Stoia, co-fondator al  Societății Române de  Apiterapie.

Cât de important este propolisul în lupta cu virusurile?

  • În stup, propolisul are rolul de a apăra viața coloniei sub raport fizic, chimic și biologic împotriva microbilor, mucegaiurilor, fungilor, insectelor și animalelor
  • Propolisul conține peste 200 de substanțe bioactive
  • Substanțe de bază ale propolisului: flavonoizi, acizi fenolici și esterii lor, ceruri și acizi grași, polen și oligominerale

Știința confirmă acțiunea antivirală a propolisului – minunea vindecătoare a stupului. Propolisul are sute de indicații, având proprietăți antivirale, antiinfecțioase, antiinflamatorii și dezinfectante. Acesta acționează și prin stimularea factorilor imunologici specifici și nonspecifici, producând o rezistență sporită a organismului în fața bolii. În plus, propolisul conține esteri ai acidului cafeic (CAPE), compuși cunoscuți pentru acțiunea lor antiinfecțioasă și de stimulare a sistemului imunitar.

Mai multe informații, pe www.alvariumtemesiense.com.