Noutăți endometrioză: abordări diagnostice și terapeutice

Clubul Regal- sesiune endometrioză

Noutăți endometrioză: 12 octombrie, orele 09.00- 16.15, hotel Novotel, București – Sunteți interesați de #endometrioza?

Noutăți endometrioză: Fie că sunteți medici, asistenți medicali sau paciente, puteți să vă alăturați lectorilor sesiunii “Abordări diagnostice și terapeutice în Endometrioză”, care va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, între orele 09.00 și 16.15, la hotel Novotel, Bucuresti, și veți afla cele mai noi informații în domeniu.

Persoanele care se înregistrează înainte de 6 octombrie pot beneficia de materialele de Congres. Din subiectele care se vor discuta menționăm: ”Actualități în endometrioză”, ”Protocolul RMN în endometrioză”, ”Psihoterapia- parte integrantă a tratamentului”, ”Importanța nutriției în endometrioză”, dar și care este condiția femeilor care suferă de această boală în România.

Ediția 2019 a Congresului Multidisciplinar ”Împreună construim Excelența”, care are loc în perioada 09- 12 octombrie 2019 la Hotel Novotel (București), este o întâlnire între specialiștii care împărtășesc aceleași valori și armonie, speakeri români și străini, din peste 20 de specialități: obstetrică – ginecologie, chirurgie generală, imagistică, medicină de laborator, gastroenterologie, ORL, oftalmologie, pediatrie, neonatologie, dermatologie etc.

Pentru mai multe informații, vizitati www.clubulregal.ro.