Revista Politici de Sănătate

Revista Politici de Sănătate este un produs unic în România, o revistă lunară de excelenţă ce promovează strategii de succes în domeniul medical, evenimente, personalităţi şi soluţii inovative în sănătate. În paginile revistei sunt intervievaţi numeroşi experţi străini şi români, politicieni, autorităţi, manageri ce aduc spre dezbatere cele mai interesante subiecte şi priorităţi în domeniul politicilor de sănătate avute în vedere de factorii de decizie din România sau Uniunea Europeană.

Scopul revistei Politici de Sănătate este de a reflecta proiectele şi iniţiativele de succes, activitatea autorităţilor, a companiilor, institutelor şi asociaţiilor profesionale medicale din România şi de a deveni o platformă de comunicare solidă, având ca obiectiv identificarea şi promovarea celor mai eficiente strategii şi soluţii în domeniul politicilor de sănătate.

Fiecare decizie a Ministerului Sănătăţii sau a Guvernului este prezentată, explicată şi analizată şi din punctul de vedere al specialiştilor din alte ţări care au experimentat deja această viziune. Revista Politici de Sănătate are în vedere prezentarea atât a punctelor forte, cât şi a dezavantajelor deciziilor luate de autorităţile române, precum şi recomandări ale experţilor internaţionali.

foto revista politici de sanatate