Institutul Parhon: evaluare medicală la distanță

Institutul_de_Endocrinologie_C.I. Parhon

Institutul Național de Endocrinologie ”C. I.Parhon” pune la dispoziția pacienților un serviciu online gratuit de evaluare medicală la distanță.

Potrivit reprezentaților unității medicale, prin intermediul serviciului online de evaluare medicală toti medicii pot oferi recomandări medicale, în limita de competență. Puteți adresa întrebări medicale, puteți transmite detalii despre problemele de sănătate cu care vă confruntați și puteti încărca documente medicale. Răspunsul va fi furnizat în maximum 12-72 de ore, în funcție de disponibilitatea personalului medical. ”Acest serviciu este disponibil atât pentru pacienții cronici (cei care au fost deja internați în cadrul Institutului), cât și pentru pacienții noi, cei care doresc să se adreseze specialiștilor noștri. Această evaluare nu vă oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj din partea medicului curant sau a unui medic dedicat nevoilor dumneavoastră”, explică reprezentanții spitalului Parhon.

Formularul de evaluare medicală poate fi completat AICI.

Aceasta este cea de-a doua unitate medicală din Capitală care pune la dispoziția pacienților un serviciu de evaluare medicală online. Începând cu data de 16 martie, Spitalul Clinic Colentina din București a devenit centru pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus SARS – CoV2 și a anunțat inaugurarea serviciului online prin intermediul căruia medicii vă pot oferi recomandări medicale.