Asociația Little People: Leul Curajos oferă sprijin copiilor bolnavi de cancer

Chat Bot Leul Curajos Asociația Little People

Asociația Little People pune la dispoziția copiilor care suferă de cancer și familiilor acestora Leul Curajos, un nou serviciu digital.

Prin intermediul Facebook Messenger și folosind funcții automatizate, Leul Curajos, îndrăgitul personaj și eroul copiilor bolnavi de cancer, este disponibil 24/7 pentru a răspunde la întrebări, oferi confort și sprijin emoțional. Pe lângă aceasta, Leul transmite, de asemenea, în mod proactiv activități terapeutice și educaționale, la aceeași oră în fiecare zi, la fel cum obișnuiau să facă voluntarii Little People zilnic în spitale, înainte de pandemia cu Coronavirus – lucru ce pare acum desprins din alte timpuri.

An de an, la începutul lunii octombrie, Asociația Little People România celebra ,,Ziua Galbenă” aducând împreună comunități din întreaga țară, în jurul standurilor galbene, în semn de solidaritate față de toți cei care trec prin experiența grea a luptei împotriva cancerului. Galben este culoarea celor care cred în puterea victoriei asupra cancerului, este culoarea curajului.

De asemenea, Asociația Little People invită publicul larg să se alăture organizării primului eveniment caritabil de FIFA 2020, pe data de 3 octombrie, ora 14.00, care se va desfășura exclusiv online cu scopul de a strânge fonduri pentru continuarea activității de sprijin psiho-emoțional pe care îl oferim gratuit celor 2000 de copiii și tineri afectați de cancer din România.

Mai multe detalii despre înscrierea la eveniment se pot găsi aici: https://tinyurl.com/y6euorx3.

Pe tot parcursul lunii octombrie, Asociația Little People România va întreprinde o serie de demersuri care să aducă în atenția opiniei publice provocările complexe ale pacienților oncologici și importanța sănătații mintale în lupta cu boala.