Investigații complexe și servicii personalizate de obstetrică- ginecologie

Clinica Nativia are ca punct forte, spun fondatorii, experiența medicilor formați în țară și supraspecializati în spitale de prestigiu din Europa care împărtășesc aceeași cultură medicală.

În ceea ce privește serviciile, femeile care se adresează clinicii au la dispoziție posibilitatea unui consult obișnuit, a unuia de ginecologie oncologică, uroginecologie, infertilitate și a doua opinie pentru indicațiile de intervenție chirurgicală. Cât despre obstetrică, Nativia oferă monitorizarea sarcinii, medicină materno-fetală și a doua opinie pentru sarcinile cu risc crescut. Clinica permite, de asemenea, depistarea cancerului de sân prin mamografie și ecografie, precum și stabilirea planului complex de tratament.

Femeile care vor apela la serviciile clinicii vor beneficia de un program de recuperare post-partum, cursuri de educație pre-natală cu moașe, evaluarea nou-născutului de către medici specializați în neonatologie, consultanță pentru alăptare, servicii de pediatrie și de recoltare de analize de sânge in house pentru a reduce timpul alocat investigațiilor.

„Echipa Nativia a fost formată de mine de-a lungul întregii cariere și include medici supraspecializați în subspecialitățile obstetricii și a ginecologiei, astfel încât fiecare este expert într-o subspecialitate – de exemplu, medicină materno-fetală, uroginecologie, ginecologie oncologică, infertilitate, patologia malignă a sânului. În plus, venim cu servicii personalizate, cu atenție sporită și o bună comunicare”, a declarat prof. dr. Gheorghe Peltecu.

Într-o zi, la Nativia pot fi tratate aproximativ 120 de femei. Din echipament fac parte aparate precum: ecografe GE Voluson, Mamograf Hologic Selena, colposcoape GE Atmos și Olympus, toate  vârfuri de gamă.

„Fie că vorbim de cazuri cu risc redus sau ridicat, facem față oricărui diagnostic și oricărui tratament. În plus, suntem un one-stop clinic în ceea ce privește diagnosticul și putem furniza și o a doua opinie pentru cazurile dificile. Când întâlnim un caz complex, clienta respectivă beneficiază de expertiza întregii echipe. Ne-am dorit o clinică la care orice femeie să poată apela în deplină siguranță, cu încredere, în care să se simtă tratată cu atenție și respect și la cele mai înalte standarde ale profesiei”, a afirmat conf. dr. Anca Maria Panaitescu.

În ceea ce privește analizele, se efectuează trei ecografii trimestriale pentru morfologia fetală, dar se face o ecografie ori de câte ori evoluția sarcinii o impune. Cât despre teste, un pachet complex de investigații – hematologice, biochimice, virale, infecțioase, parazitare – se efectuează la începutul sarcinii. Ulterior, în cursul evoluției acesteia, numărul analizelor este adecvat evoluției sarcinii. La Nativia se fac atât analize NIPT (Non-Invasive Prenatal Testing‎), cât și amniocenteza, și biopsii placentare, atunci când sunt indicate.